طراحی سایت

shape
shape
shape
shape
shape
shape
shape
shape

فکر نمی کنم هیچ خاصیتی مثل یک "ویترین 24 ساعته" برای یک کسب و کار جذاب باشه. وب سایت ها به صورت شبانه روزی برای شما کار میکنن اما حق و حقوق خاصی از شما طلب نمیکنند. برای همین الان برای هر کسب و کاری که داشته باشید از نون شب واجب تره. البته باز هم کارهایی هستند که فکر می کنند سایت به چه درد ما میخوره که بعدا مفصل به حسابشون میرسیم.

فعلا بریم ببینیم اصلا این طراحی سایت چی هست. چرا ما باید هزینه یه همچین امکانی رو به کل هزینه هامون اضافه کنیم.

و اما طراحی سایت چیست؟

اینترنت یه فضاییه که از پیوستن کامپیوترهای زیاد به هم تشکیل شده. حالا اگر شما نیت کنید یه فضای کوچیکی این وسط برای خودتون اجاره کنید و ویترین کاری خودتون رو راه بندازید، باید تصمیم به طراحی سایت بگیرید. اگر حوصله داشته باشید و زمان و هزینه بزارید میتونید خودتون این کار رو رایگان انجام بدید و گرنه که باید بسپرید به یک طراح سایت تا این کار رو برای شما انجام بده.

مزایای یک سایت چیه

داشتن وب سایت یک امکان فوق العادس که حسابی به کار شما رونق میده و سطح کار شمارو رو چند پله بالا میبره. حالا به چند تا از مزایای وب سایت ها اشاره می کنیم.

1- ویترین 24 ساعته: یا عدم محدودیت زمان، همونطور که اول گفتم وب سایت شما میتونه 24 ساعته به مشتریات سرویس بده. (توی همین صفحه کامل میگم که وب سایت چه کارهایی برات انجام میده)

2- عدم محدودیت مکان: در هر نقطه ای از دنیا در دسترسه و می تونه دیده بشه. پس مثل فروشگاه حضوری نیاز نیست مشتری حتما مراجعه کنه.

3- قابلیت دریافت پول: این هم یک مورد جذاب دیگه که وب سایت ها رو حسابی کاربردی میکنه. با داشتن وب سایت هرکسی می تونه با کارت بانکی از شما خرید کنه (محصول یا خدمات فرقی نمیکنه. ممکنه شما تعمیرکار یک وسیله برقی باشید)

4- بررسی و ردگیری مشتری: دوست دارید بدونید مشتریان شما چه محصولی از شما رو بیشتر دوست دارن؟ یا چرا اگر دوست دارن خرید نمیکنند؟ یا این که چه روز هایی از هفته بیشتر مشتری دارید؟ همه اینها با ابزارهای محتلف قابل اندازه گیری هستند. وقتی بدونید مشتری چی میخاد جنس مورد علاقه اش رو ارائه میدید.

5- تاریخچه سفارشات: تمام خرید ها و پرداخت های مشتری به صورت کامل در سایت ثبت میشه که حسابی میزان اشتباه رو پایین میاره. می تونید خرید های هر ماه رو مشاهده کنید و با سال قبل مقایسه کنید یا حتی ادعای پرداخت مشتری رو به راحتی در سایت بررسی کنید.

انواع وب سایت:

وب سایت ها از چند لحاظ قابل گروه بندی هستند که همرو توضیح میدم. در وهله اول شما باید بدونید سایت شما چه موضوعی داره که شامل موارد زیر میشه:

1- وب سایت های شرکتی (خدمات محور)

این سایت ها برای نمایش خدمات شما طراحی میشن. همچنین مشخصات تماس شما در همه جای سایت در دسترس هست که مشتری راحت با شما تماس بگیره. ممکنه دوست داشته باشید لیست قیمت توی سایتتون بزارید یا حتی یک سری مقاله آموزشی داشته باشید. یا حتی یک فرم داشته باشید برای نظرسنجی از مشتریان خودتون. سایت های شرکتی همه این کارها رو برای شما انجام میدن.

2- سایت های فروشگاهی (محصول محور)

اگر محصول دارید و نیاز دارید که محصولاتتون بیشتر دیده بشن شما نیاز به یک سایت فروشگاهی دارید. سایت های فروشگاهی امکانات زیادی در اختیارتون قرار میدن. از نمایش محصول گرفته تا ثبت سفارش و حتی پرداخت مشتری. اطلاعات تمام مشتریان شما ثبت میشه و شما بعد از مدتی یک لیست بزرگ از خریداران محصولات خودتون رو دارید. حتی می تونید آمار بگیرید که چه محصولی پر فروش یا کم فروش هست.

3- سایت های خاص (ترکیبی از محصول و خدمات)

همونطور که بالاتر گفتم سایت های اینترنتی می تونن بی نهایت امکانات در اختیار شما قرار بدن. سایت های خاص می تونن خدمات متفاوتی ارائه بدن. مثل: سایت های آگهی، سایت های کاریابی، سایت های فروش بلیط یا خدمات خاص و... که در یک مقاله جدا حتما بهشون می پردازم.